pedagogjobb.se

Elevresurs

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Elevresurs

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss! 

TEGELHAGENS SKOLA

Tegelhagens skola ligger är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 600 elever F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv. Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 8. På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu en resurs som arbetar med enskilda barn samt i grupp i åk f-4

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag, i ett nära samarbete på en skola med god arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du:

* har en positiv elevsyn med höga förväntningar till elevernas förmågor

* kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden är slut.

Varaktighet, arbetstid
visstid Ht-2018

Ersättning
enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-08-13

Dela detta jobb

Elevresurs

Tegelhagens skola