pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elevcoach Hjortsjöskolan 7-9

Ort
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Elevcoach Hjortsjöskolan 7-9

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Hjortsjöskolan 7-9 ligger centralt i Vaggeryd och har cirka 300 elever. Skolan arbetar efter en vision där trygghet och kunskaper är viktiga grundpelare där arbetslaget ses som en gemensam resurs i ett tydligt lagarbete. Skolan arbetar även efter en pedagogisk plattform där kollegialt lärande är ett väsentligt inslag för det gemensamma lärandet, där alla lärare får handledning av kollegor. Elevhälsan på skolan arbetar regelbundet direkt med hela arbetslaget. Skolan har fokus på ett språkutvecklande arbetssätt där alla pedagoger har i uppdrag att utveckla elevernas språkliga förmåga. Vår verksamhet erbjuder spännande och lärande utmaningar och framför allt en härlig personalanda där arbetsglädje, trivsel och samverkan står högt i kurs.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar enskilt stöd och motiverande samtal för elever, stöd i klassrummet och vara behjälplig att hjälpa elever med att få struktur på sin vardag och att peppa de elever som behöver bli sedda.
Vi arbetar för att alla barn ska känna ansvar, visa respekt och hänsyn för människor och miljö. Vi arbetar för att erbjuda en meningsfull verksamhet från att eleven kommer på morgonen till att eleven går hem. Vi har också ett tydligt fokus på språkinlärning.
På skolan arbetar lärare, fritidsledare, elevhälsoteam samt övrig personal i nära samverkan.
Du kommer att ingå i elevhälsoteamet samt samverka med medarbetare i de olika arbetslagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning, erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Du är en tydlig, engagerad och motiverande person som kan hjälpa till att skapa struktur och ett tryggt klimat i vår skolmiljö och i det ha förmågan att kunna bygga goda relationer med och mellan elever utifrån skolans löpande värdegrundsarbete. Du ska samverka med kollegor i ditt motiverande arbete med eleverna. Du har en mycket god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad och har ett tydligt skolutvecklingsintresse.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse dock senast 2022-01-10

Ansökan

Referensnummer:   21/182

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

I Vaggeryds kommun är vi ca 1200 som arbetar och gör skillnad varje dag. Vår uppgift är att erbjuda service till våra kommuninvånare och att arbeta för att ge dem skola, omsorg, fritid och miljö som de behöver för att leva ett gott och meningsfullt liv.
Vaggeryds kommun är en tillväxtkommun och invånarantalet förväntas fortsätta öka de kommande åren. Som medarbetare har du därför en viktig roll i kommunens fortsatta utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Elevcoach Hjortsjöskolan 7-9

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen