pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Elevassistent, vikariat

Ort
Utgår

2022-01-19

Ansök nu

Elevassistent, vikariat

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan söker dig som vill arbeta i rollen som elevassistent i vår grund- och grundsärskola. Du ska vilja vara med om att få varje elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla skolan tillsammans med utvecklingsbenägna och kreativa kollegor.

Rösjöskolan är en kommunal F-6 skola som idag har ca 350 elever och ligger i Edsberg.  Vår skola är både en grundskola och grundsärskola. Vi arbetar med PBS, positivt beteendestöd på skolan.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med elever med autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt. Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med epilepsi och diabetes.

Utbildning i TAAK och erfarenhet av alternativa kommunikationsverktyg såsom exempelvis Widgit go och Pecs är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Relationsskapande
Tydlig
Strukturerad

Vi erbjuder

Vi erbjuder - en arbetsmiljö med en trygg och välkomnande atmosfär - en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande - en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande - pedagogisk lunch.  Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Elevassistent, vikariat

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret