pedagogjobb.se

Kallingeskolan är belägen i Kallinge tätort med ortens kommunbibliotek i samma byggnad och med närhet till både natur och centrum. På skolan finns idrottshall/simhall och bra utemiljö. Skolan har också en cafeteria.

Kallingeskolan har en rektorsexpedition med tre rektorer och administration som arbetar tillsammans. På skolan finns också skolsköterska och kurator. Totalt finns här drygt 500 elever och 90-95 medarbetare.

Träningsskolan finns idag på Friskyttevägen 6 i Ronneby. Verksamheten är under uppbyggnad och där finns 9 elever och 12 personal.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan se varje elevs talang och vill utveckla deras styrkor!

Du kommer att arbeta som elevassistent på vår nya träningsskola. Vi har haft träningsskoleverksamhet under ett par år och nu finns vi på Friskyttevägen 6 i Ronneby.

Det är ett varierat och praktiskt arbete där du metodiskt tränar eleverna och följer deras fantastiska framsteg!

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en elevassistentutbildning och det är meriterande om du kan teckenstöd. Du ska också ha ett brinnande intresse för eleverna och deras möjlighet att utvecklas med rätt stöd.
Har du utbildning/erfarenhet av vården är det ett stort plus.

Vi ser gärna att du har arbetat inom träningsskola/särskolan tidigare.

Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
I utbildningsförvaltningen, med cirka 900 anställda, arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie-och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Elevassistent träningsskolan

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb