pedagogjobb.se

Östra Stenhagen grundsärskola

Har du har erfarenhet av att arbeta med barn som har fuktionsnedsättning och/eller neuropsykiatriska funktionshinder? Vill du ha ett arbete där du har stora möjligheter att påverka arbetsdagens innehåll?
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Östra Stenhagens grundsärskola arbetar för att stödja alla elevers utveckling och lärande samt att främja elevernas lust till ett livslångt lärande.

Östra Stenhagen är en skola där trygghet, kommunikation och utveckling är i fokus. Vi arbetar för att eleverna ska känna delaktighet med klassen och gruppen. För att förstärka språket och kommunikationen använder vi digitala verktyg, tecken som stöd och bildstöd som är anpassad för varje elev och klass.

Här kan du läsa mer om Östra Stenhagen grundsärskola (https://grundsarskola.uppsala.se/vara-grundsarskolor/ostra-stenhagenskolans-grundsarskola-ak-1-6/)

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består i att skapa en trygg och meningsfull fritidsverksamhet för en elev i grundsärskolan. Arbetstiden är 13.00-17.00. Du kommer att arbeta ihop med en kollega och har stor möjlighet att påverka och utforma den dagliga verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn som har fuktionsnedsättning och/eller neuropsykiatriska funktionshinder. Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning, är utbildad undersköterska eller fritidsledare. Det är även meriterande om du har kunskaper inom alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Staffan Appelqvist, rektor, 072-254 34 68

Facklig företrädare:
Kommunal, Max Nilsson, 076-826 91 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 14.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Elevassistent till Östra Stenhagen grundsärskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb