pedagogjobb.se

Logga

Elevassistent till Nösnäsgymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Elevassistent till Nösnäsgymnasiet

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, särskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Nösnäsgymnasiet är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi erbjuder en blandning av högskoleförberedande program, yrkes- och introduktionsprogram samt lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Nösnäsgymnasiet har en positiv utveckling med attraktiva utbildningar och ett ökande elevunderlag. 2017 fick vårt Teknikcollege Göteborgsregionens utmärkelse för Bästa samverkan mellan skola och arbetsliv och nyligen vann Nösnäsgymnasiet titeln Årets UF-skola 2019. Den vackra miljön runt skolan med lummig grönska och utsikt över Hakefjorden är inspirerande. I skolans centrala delar ligger servicecenter, café och vårt bibliotek som i fyra år i rad fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass. I nära anslutning till skolan ligger nybyggda Stenungsund Arena som är kommunens största motionsanläggning med bl.a. ishall och simhall. Det är också här som våra fem idrottsinriktningar bedrivs.
Nösnäsgymnasiets mål är att elever, personal, vårdnadshavare och besökare skall uppleva skolan som en välkomnande och trygg plats att vistas på. En del i vårt trygghetsarbete är att elever och personal har försetts med passerkort till skolan. På detta sätt förhindrar vi att obehöriga personer vistas på skolan som inte är en allmän plats.

Besök oss gärna på:
www.stenungsund.se/nosnasgymnasiet

För mer information: http://www.stenungsund.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en elevassistent till Nösnäsgymnasiet. Din roll blir att underlätta för en av våra elever i den dagliga tillvaron på skolan. Du kommer att fungera som ett stöd både vid inlärningssituationer men också under raster och andra moment under skoldagen. Arbetet innebär också ett tätt samarbete med lärare och övrig personal. Du förväntas ha god kontakt med elevens vårdnadshavare och eventuella stödinstanser.

Vi erbjuder
- En kommun som är på frammarsch och växer.
- En arbetsplats som präglas av högt i tak, en omvittnad trivsel och välkomnande atmosfär.
- Ett kollegium där du både kan inspirera och inspireras.
- Härliga elever som ständigt utmanar oss att bli bättre.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar i behov av särskilt stöd eller annan erfarenhet som vi bedömer lämplig.
Som person är du trygg, relationsskapande och lyhörd. Arbetet ställer också krav på att du är ansvarstagande, strukturerad samt har god förmåga att arbeta självständigt, men också samarbeta med lärare och övrig personal på skolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av handelsbranschen.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer kommer att ske löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde snarast. Omfattning: 60%
Tidsbegränsat till: 2020-06-11
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Arbetsgivarens referensnummer: A901503

Upplysningar lämnas av:

Sara Arvenberg
Rektor Skolenhet 3
Telefon: 0303 738173
E-post: sara.arvenberg@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Elevassistent till Nösnäsgymnasiet

Stenungsunds kommun