pedagogjobb.se

Elevassistent till Magnarps skola

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Elevassistent till Magnarps skola

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se
 

Arbetsuppgifter

Magnarps skola har drygt 390 elever fördelade i årskurserna F-9. Personal och elever är indelade i 3 arbetslag. Detta uppdrag är riktat mot lågstadiets arbetslag. Vi arbetar för att stärka elevernas sociala relationer och deras motivation till lärande. Uppdraget innebär att tillsammans med ansvarig lärare vara ett extra stöd för eleverna.

• Du ser alla elever som en tillgång och har en god förmåga att etablera och utveckla relationer.

• Du har erfarenheter att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

• Du ser framemot att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn.

Kvalifikationer

Vi söker en person där personliga egenskaper är helt avgörande. Du behöver vara tålmodig, prestigelös och trygg i dig själv. Ett flexibelt förhållningsätt till dina arbetsuppgifter är ett måste. Du har förmågan att vara tydlig, skapa en god arbetsmiljö för eleverna och få dem att växa.

Anställningens omfattning

Varktighet: 200108-200609.
Tjänstgöringsgrad: 75%

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   2:90/19

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Elevassistent till Magnarps skola

Ängelholms kommun