pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elevassistent till Linghemsskolan åk 7-9

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Elevassistent till Linghemsskolan åk 7-9

Om arbetsplatsen 

Linghemsskolan ligger en bit utanför Linköping i samhället Linghem. Du tar dig enkelt till skolan med pendeltåg från Linköpings resecentrum eller med bil. På skolan går ca 250 elever i årskurs 7-9 och på skolan arbetar ungefär 36 medarbetare. Linghemsskolan präglas av gott samarbetsklimat och glädje, där alla känner alla och "alla elever är allas elever". Ett systematiskt kvalitetsarbete bedrivs för att ge eleverna så goda förutsättningar som möjligt inför gymnasiet.    

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent på Linghemsskolan arbetar du stödjande mot elever i klassrummet samt så arbetar du tillsammans med andra elevassistenter och/eller heltidsmentor i skolans lilla stödverksamhet Oasen. Du har ett nära samarbete med mentorer och undervisande lärare för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för lärande. Som elevassistent förväntas du att, precis som andra pedagoger, vara närvarande i korridorer som rastvärd och i matsal som matvärd vid vissa tider. Du som elevassistent kan också få andra ansvar såsom exempelvis läxhjälp, att ingå i skolans Trygghetsteam och rastaktivitetsansvar eller liknande beroende på de sökandes erfarenhet och kompetens. 

Kvalifikationer

Vi söker en elevassistent som tidigare arbetat stödjande mot elever, gärna med erfarenhet från högstadiet. Du som söker bör vara bra på att samarbeta och på att kunna anpassa din kommunikation så att denna kan möta både våra elever samt vara professionell i eventuella föräldrakontakter. Du ska kunna hjälpa eleverna i sitt skolarbete och bör därför ha minst gymnasieutbildning. Meriterande är dock om du även har någon pedagogisk utbildning. Du bör även ha kännedom om skolans styrdokument och kunna agera utifrån den värdegrund som styrdokumenten vilar på.    

 

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10039

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Elevassistent till Linghemsskolan åk 7-9

Linköpings kommun