pedagogjobb.se

Länna skola

Är du en erfaren elevassistent? Vill du arbeta på en liten skola där du får möjlighet att lära känna alla elever?
Välkommen till Länna skola!

Länna skola är en F-3 skola med fritidshem på landet nära staden med totalt 41 elever. Som medarbetare kommer du att vara delaktig i och ta ansvar för att skapa en skola med goda förutsättningar för inlärning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga medarbetare då vi ofta arbetar ämnesövergripande och åldersblandat i vår undervisning. Du kommer att lära känna samtliga elever då vi är ett litet sammahang med möjlighet att skapa goda relationer mellan vuxna och barn. Var och en av oss i personalgruppen är en viktig reurs för helheten. Skolan är omgiven av vacker natur som möjliggör många olika utomhusaktiviteter under årets alla åtstider.

För oss är elevernas trygghet , trivsel och delaktighet lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. För att säkerställa detta har vi ett komplett elevhälsoteam, ett elevråd och en engagerad trivselförening i föräldragruppen.

Här kan du läsa mer om Länna skola (https://lannaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som elevassistent kommer du att arbeta i nära samarbete med övriga pedagoger, fritidspersonal och vårdnadshavare för att skapa en så bra lärmiljö som möjligt för våra elever under deras hela skoldag. Arbetet kan innebära att stötta en elev eller en grupp elever i undervisningen i klassrummet och fungera som vuxenstöd under raster och fritidstid för att hjälpa eleverna i det sociala samspelet. Du kommer att lära känna alla elever i skolan då vi har små klasser och ofta samarbetar i ämnesövergripande teman över årskursgränserna. Vi är ett litet sammanhang och du kommer därmed vara en viktig resurs för hela verksamheten där alla vuxna hjälps åt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Du behöver ha en vilja och flexibilitet att ta ansvar för helheten.

Då tjänsten omfattar såväl fritidstid som skoltid kan arbetsdagen börja 06.30 vissa dagar och sluta 17.30 vissa dagar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har elevassistentutbildning eller barnskötarutbildning. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete med yngre elever, F-3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Du behöver behärska de svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har goda IT-kunskaper samt kunskaper om hur kompensatoriska hjälpmedel används.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samtidigt som du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor, 0174-27 00 24

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Elevassistent till Länna skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb