pedagogjobb.se

Kunskapsskolan i Tyresö är en skola med ca 550 elever i åk 6-9.

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar eleverna för att de både ska klara av sina mål och sina framtida studier. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en elevassistent till två elever i år 8-9.

Huvuduppdraget går ut på att följa och stötta eleverna i deras studier. Skolan kommer ett stå för en internutbildning. Överlämningen tillsammans med vårdnadshavare och skolpersonal kommer att ge dig den information du behöver om eleverna. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam.

Vi värdesätter att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ eftersom vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med elevens föräldrar och undervisande lärare och handledare.

Assistentutbildning, utbildning inom vård, skola eller annan erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov är meriterande. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din personliga kompetens och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Visstid ht19, med trolig förlängning

Deltid: 50% eller mer enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Bitr Rektor Helen Ahlin, mailadress: helen.ahlin@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 24 oktober 2019

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Solkraftsvägen 17, Tyresö

Elevassistent till Kunskapsskolan i Tyresö

Företag Kunskapsskolan
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb