pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Westerlundska gymnasiet har fördelarna från både den lilla och den stora gymnasieskolan. Hos oss erbjuds en stimulerande vardag i samlade studiemiljöer som andas studiero. Tack vare nära samarbete med studie- och yrkesvägledning, elevhälsa och pedagogiskt stöd har vi möjlighet att se och möta varje elevs enskilda behov.

Skickliga och entusiastiska pedagoger håller i undervisningen och vi har högre andel legitimerad personal än rikssnittet. Entreprenörskap är en viktig del i våra utbildningar vilket genom åren resulterat i flera priser och utmärkelser.

I vår skolrestaurang lagas god och nyttig mat, på plats i skolans kök. Varje dag serveras flera olika rätter och nybakat bröd direkt från ugnen. Vi ger goda möjligheter till kompetensutveckling och arbetar även med friskvård.

Westerlundska gymnasiet ligger placerad centralt i Enköping. I närheten av skolan går direktbussar till Uppsala och Västerås och på promenadavstånd ligger järnvägsstationen. Med tåg tar det 45 minuter till Stockholm och 15 minuter till Västerås.

ARBETSUPPGIFTER
Dina främsta arbetsuppgifter blir att stödja eleverna i skolarbetet samt kring deras övriga behov. Du kommer att samarbeta med både pedagoger och assistenter.
Arbetet spänner över verksamheterna skola och LSS-korttidsverksamhet vilket ställer krav på flexibilitet både beträffande arbetsuppgifter och arbetstider. Arbetet kan ibland vara fysiskt med lyft.

KVALIFIKATIONER
Arbetet som elevassistent inom gymnasiesärskolan ställer höga krav på dig som medarbetare. Det är meriterande om du har gått barn- och fritidsprogrammet eller genomgått utbildning för elevassistenter samt att du har erfarenhet av arbete i särskolan. Då våra elever ofta kommunicerar med hjälp av tecken som stöd, bildstöd och bildkommunikation är det även meriterande om du har vana av detta. Önskvärt är även om du har erfarenhet av att arbeta med elever inom NPF (främst AST).

Du som söker är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är bra på att samarbeta och som person är du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du har en empatisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Tjänsten är 80% med möjlighet till 100%.
Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Elevassistent till gymnasiesärskolan

Ort
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Dela detta jobb