pedagogjobb.se

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Åvikenskolan ligger i Gnosjö tätort och har ca 180 elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan ligger vackert belägen vid en återvändsgata med skog och natur ända in på skolgården.

Skolans vision är: "Hos oss ska alla människor växa". Visionen uppnår vi genom att arbeta efter Gnosjö kommuns skolplan och Åvikenskolans lokala arbetsplan.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i rollen som elevassistent med att stödja enskilda elever med neuropsykiatrisk funktionsvariation i årskurs 1-3 samt i fritidshemmet.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller i en pedagogisk verksamhet ses som meriterande. . Vi ser helst att du har en elevassistentutbildning eller annan relevant social utbildning.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse/snarast. Tjänsten är tidsbegränsad till 31 december 2020 med eventuell förlängning.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-09-23
Arbetsgivarens referensnummer: A973479


Upplysningar

Emma Melert
Rektor
0370 - 33 11 94

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel.
0370-33 10 00

Elevassistent till Åvikenskolan

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb