pedagogjobb.se

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla den absolut bästa skolan för just våra elever?

Loviselundsskolan är en F-6 skola med ca 460 fantastiska elever och härlig personal. Skolan ligger nära kommunikationer och fina grönområden i Hässelby. Vi är en mångkulturell skolan där elevernas, föräldrarnas och personlens olika kulturella bakgrund medverkar till att skapa förståelse och ömsesidig respekt för varandra.

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta i åk 5 tillsammans med klasslärare och annan resurs. Du hjälper och stöttar eleverna i skolarbete och under rasterna. Efter skoltid arbetar du på vår fritidsklubb.

Du är en trygg och tydlig vuxen förebild. Du är en viktig del i elevernas hela skoldag och du värdesätter att arbeta i team och att utbyta tankar och idéer med övrig personal i arbetslaget. Du har ett nära samarbete med klassläraren och är med på samtal med vårdnadshavare och vid behov med elevhälsan.

Du kan arbeta både i stor och liten grupp, med enskild elev i klassrummet eller i ett grupprum. Du är flexibel och du ser möjligheter i stället för svårigheter.

Du tycker om att arbeta med elever och du ser deras förmågor och är duktig på att plocka fram det positiva hos varje individ.

Du har ett lågaffektivt arbetssätt och du sätter elevens behov främst.

Kvalifikationer

Barnskötare eller erfarenhet från arbete på mellanstadiet med elever i behov av stöd.

Villkor

Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Utdrag från belastningsregistret är obligatoriskt vid anställning.

Elevassistent/ resurs på Loviselundsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb