pedagogjobb.se

Vattholmaskolan

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie i vår förskoleklass och på fritidshemmet!

Vattholmaskolan ligger i Vattholma ca 2 mil från Uppsala. Det är en F - 5 skola, som i dagsläget har drygt 180 elever. Skolan är placerad mitt i samhället och har nära till fina omgivningar. Till skolan tar du dig snabbt med buss, Upptåget eller egen bil.

Läs mer om skolan här (https://vattholmaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ska arbeta som resurs/elevassistent i förskoleklass och på fritidshemmet. Du ska samverka med klassens lärare och stötta elever i undervisningssituationen samt på raster.

Din bakgrund
Vi söker dig som är elevassistent, barnskötare eller har motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-10 år och gärna erfarenhet av liknande arbete.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Östlund, rektor 018-727 78 09

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Elevassistent/Resurs

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb