pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elevassistent med möjlighet att göra skillnad

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-16

Ansök nu

Elevassistent med möjlighet att göra skillnad

Om arbetsplatsen

Nu söker vi elevassistent som vill göra skillnad för våra elever på Bondstorps skola. Bondstorps skola är en F-3 skola med ca 10 elever där det jobbar en lärare, en fritidspedagog och en elevassistent.

Skolan har stora grönytor runt skolan och ett rikt kulturhistoriskt område, med stora möjligheter för en aktiv utevistelse.
Skolan ligger 2 mil väster om Vaggeryds tätort och 3 mil söder om Jönköping.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent får du möjligheten att vara delaktig i elevernas vardag och vara ett stöd för eleverna på skolan. En möjlighet att göra verklig skillnad för eleverna.

Tillsammans med övriga pedagoger arbetar och planerar du verksamheten i skola och fritidshemmet. Ni ansvarar för verksamheten i fritidshemmet före och efter schemalagd skoldag samt samverka och planera med klasslärarna under den schemalagda skoldagen.

Ditt uppdrag innebär att arbeta med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna.

Egen bil och körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Det är viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta med personal och vårdnadshavare och att du är positivt inställd till utvecklingsarbete som bedrivs på skolan.

Du som söker är utbildad elevassistent eller motsvarande. Bifoga gärna utbildningsintyg i din ansökan då detta kommer efterfrågas om du blir aktuell för tjänsten.

För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret vilket kommer efterfrågas om anställning blir aktuell. Beställ gärna detta i samband med ansökan så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-02-06

Tidsbegränsad till: 2023-07-03

vikariat kan förlängas vid behov.
75%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   22/180

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Elevassistent med möjlighet att göra skillnad

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen