pedagogjobb.se

 

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor och på våra fritidshem ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential.

Arbetsplatsbeskrivning

Nybohovsskolan är en F-6 skola med ca 200 elever. 
Skolan ligger inbäddad i grönskan uppe på Nybohovshöjden i Liljeholmen.
Skolan har en fantastisk närmiljö med en stor skolgård, flertal lek- och klätterställningar, en mindre och en större konstgräsplan.
Nybohovsskolans
tre hörnstenar är kunskap, samverkan och rörelse. I vårt välorganiserat hälso- främjande och förebyggande arbete är simkunnighet, organiserad rastverksamhet, rörelse, fysiskt aktivitet och aktiv undervisning några av våra betydelsefulla insatser för eleverna att ha en god arbetsmiljö under hela skoldagen. 
 

https://nybohovsskolan.stockholm.se/
https://www.instagram.com/nybohovsskolan/

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som har kompetens och medicinska kunskaper för att arbeta som elevassistent. Vi ser helst att du har utbildning eller bakgrund inom sjukvård såsom undersköterska eller liknande.

Du ska känna till skolans styrdokument och ha erfarenhet av att handleda och coacha kollegor.
Vi vill att du ska ha ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen förmåga och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper i verksamheten. 

Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och initiativrik och alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling, trygghet och studiero.
Du är ansvarstagande och strukturerad. Vi vill att du kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med elever, kollegor och föräldrar.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

 

Elevassistent med medicinska kunskaper

Ort
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Dela detta jobb