pedagogjobb.se

Logo

Elevassistent med eleven i fokus sökes till särskola med charm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Elevassistent med eleven i fokus sökes till särskola med charm

En dag på jobbet 
Hos oss på Wasaskolan finner du vår lilla särskola för högstadielever. Vi är ett team med två pedagoger och två assistenter som arbetar med ca 15 elever. Vi är stolta över att ha en särskola som är en integrerad del av grundskolan. Som elevassistent blir ditt fokus att följa eleven i undervisningen, i matsalen och under rasttider. Hela vårt personal team på särskolan arbetar med alla elever. För oss är det viktigt att du även deltar i planering och fortbildning. Vi arbetar med att utveckla vår verksamhet hela tiden och där blir du en del av det arbetet. 
 
Vem är du?  
Krav:  
- Studentexamen från barn- och fritidsprogrammet eller liknade 
- Kunskap inom NPF 
 
Meriterande: 
- Erfarenhet av arbete från särskolan 
- Utbildningar inom funktionsförmågor  
 
Personliga egenskaper: 
För oss är det viktigt att du som söker är flexibel, pålitlig, har ett stort hjärta för ungdomar med olika behov och ser olikheter som en styrka. Vi är ett glatt gäng så närheten till skratt och humor gör att du kommer att passa in väl. 
 
Vi erbjuder dig  
-underbara elever 
-professionella kollegor 
-nära samarbeten med vår grundskola, Wasaskolan 
-Goda utbildningsmöjligheter inom kommunen  
 
Välkommen till oss!  
Wasaskolan är en stor skola med ca 600 elever. I skolan finner du vår lilla grundsärskola för högstadiet och en engelskspråkig profil även den på högstadiet. Hos oss arbetar 4 personal på särskolan och 76 personal i grundskolan. Våra lokaler är ljusa och fräscha och vi har en gedigen arsenal med elevhälsoteam, vaktmästare, it samordnare, administratörer och skolledning nära till hands. Vår grundsärskola är en liten enhet i en större enhet och det gör att integreringen kommer som ett naturligt inslag både för eleverna och personal.  
Är du intresserad av att höra mer? Skicka in en ansökan! Vi hörs! 
 
Rekrytering sker löpande under annonseringsperioden.  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Elevassistent med eleven i fokus sökes till särskola med charm

Södertälje kommun – Utbildningskontoret