pedagogjobb.se

Nåntunaskolan

Kom och jobba i ett kreativt, dynamiskt gäng! Vi finns i en fantastiskt vacker miljö, med skog och mark intill husknuten. Lugn och härlig stämning på skolan skapar förutsättning för alla elevers lärande på bästa sätt!

Nåntunaskolan är en F-5 skola med 175 elever. På fritidshemmet är ca 130 barn inskrivna. Skolan ligger i södra delen av Uppsala i ett lugnt bostadsområde. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker, naturskön omgivning. På Nåntunaskolan trivs vi tillsammans, hjälper varandra och ser nyttan av att samarbeta. Därför har vi också en lugn och stimulerande arbetsmiljö för våra elever.

Läs mer om skolan här (http://www.nåntunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att fungera som stöd för en 6-årig flicka med lindrig CP-skada, epilepsi och lindrig autism. Hon har också en misstänkt CVI (hjärnsynskada) Det är en generös, pigg och glad flicka som behöver stöd, pepp och tid med att få enkla saker gjorda. Gunga, måla, pyssla, rita, leka kurragömma är några av sakerna hon tycker är roligt. Hon har svårt att förstå logiska samband, vilken gör det svårt för henne i vardagen. Matsituationer, påklädning, etc är utmaningar idag. Hon leker gärna med andra barn men behöver stöd i leken.
Du kommer också att arbeta på fritids på eftermiddagarna och utföra uppgifter såsom mellanmålsservering, gruppaktiviteter, etc.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning/elevassistentutbildning/undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariationer och gärna av arbete med elever med Cerebral Pares, autism. Du har också erfarenhet från arbete med elever i grundskolan. Vidare har du god vana av att arbeta med digitala verktyg.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mona Refai, rektor, 072-580 56 68

Facklig företrädare:
Kommunal, Christer Borg, 070-890 46 11

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727
11 80.
I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Elevassistent

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-03

Ansök nu

Dela detta jobb