pedagogjobb.se

Logo

Elevassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Elevassistent

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent kommer du att följa eleven under dennes dag, på lektioner och raster. Du kommer att följa och stödja eleven i dess sociala utveckling och kunskapsinhämtning. Arbetet innebär bland annat att stödja och hjälpa eleven mot måluppfyllelse samt verksamhetsmål i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.
Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta med pedagoger och andra yrkesgrupper kring eleven samt ha kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning barn- och ungdom, alternativ annan utbildning som kan bedömas som relevant. Ingen erfarenhet krävs men vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökande utifrån elevens särskilda behov.

Som person är du trygg, stabil och har lätt för att kommunicera. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har dessutom stort tålamod och är självgående. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt.
Personlig lämplighet väger tungt för arbetsgivaren och samspelet med eleven är avgörande. Det kan vara aktuellt med eventuell förlängning efter visstidsanställningens slut. Intervju och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Tjänstens omfattning är 80%.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

 

Tillträde: Omgående

Tidsbegränsad till: 2020-06-12. Allmän visstidsanställning

Varaktighet: 6 månader eller längre

Lön

 

Kontaktpersoner

Maria Tudén, Bitr. Rektor
0485 47643
Maria Tudén

Fackliga företrädare

Anette Nilsson , Kommunal
0485-472 58
Anette Nilsson

Camilla Olin, Lärarnas Riksförbund
076-118 11 53
Camilla Olin

Birgitta Nylander, Lärarförbundet
0485 472 57
0701-467525
Birgitta Nylander

Ansökan

Sista ansökningsdatum: den 10 december 2019

Ansök via webben

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Logo
Elevassistent

Mörbylånga kommun