pedagogjobb.se

Logga

Elevassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Elevassistent

Internationella Engelska Skolan i Krokslätt/Göteborg är en etablerad friskola som startade 2010. Sedan augusti 2016 har vi 488 elever i årskurserna 3 till 6 här på Krokslätt.

Vår verksamhet vilar på tre pelare:

*tvåspråkighet (SV/ENG)

*säker och lugn miljö

*höga akademiska förväntningar.

Halva undervisningen är på engelska och halva är på svenska för årskurs 4-6, i årskurs 3 introduceras engelskan gradvis.

Vi erbjuder eleverna en trygg och klotterfri arbetsmiljö, god disciplin och stor omsorg. Vi har tydliga regler och förväntningar som fokuserar på att upprätthålla den bästa arbetsmiljön för elever och lärare. Vi är en del av organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB (IES) som är en av Sveriges ledande friskolor med 37 olika skolor, varav 36 i Sverige och en i England. Internationella Engelska Skolanföljer den svenska läroplanen (LGR11).

Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Som elevassistent skall du följa och stötta en av våra elever som behöver hjälp i sin vardag. Det är viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare som är flytande i svenska och engelska.

Att du har arbetat som elevassistent tidigare är ett krav. Meriterande är också om du har erfarenhet av npf diagnoser. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående.

Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Logga
Elevassistent

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB