pedagogjobb.se

Elevassistent

Företag Vindelns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Elevassistent

Älvbrinkens skola ligger i ett naturskönt och inspirerande område. På Älvbrinken inryms verksamheterna fritidshem, förskoleklasser, grundskola åk 1-5, särskola och träningsklass.

Som elevassistent på Älvbrinkens skola arbetar Du tillsammans med lärare och övrig personal för att våra elever ska ha så goda förutsättningar som möjligt att nå goda resultat. Trygghet, bemötande och ett respektfullt förhållningssätt ser vi som framgångsfaktorer för vår verksamhet. Anställningen är på deltid 80 % och gäller tom 2019-06-12, med möjlighet till förlängning. Rekryteringen sker löpande. 

Du har helst gymnasieutbildning med inriktning mot barn- och ungdomar, och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din erfarenhet och personliga egenskaper i mötet med elever med särskilda behov har stor betydelse vid urvalet. 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Deltid
Visstid 3 - 6 mån    Vindelns kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Ange löneanspråk i ansökan    Kommunalhusvägen 11
92281 VINDELN 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Ange referens: 19-17
  
Kontaktpersoner
Rektor Sara Rhenberg, 0933-140 72
Fackliga kontaktpersoner
Kommunal Johan Bertilsson, 070-227 66 11

Dela detta jobb

Elevassistent

Vindelns kommun