pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elevassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Elevassistent

Havdhem skola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Havdhem skola ligger på södra Gotland och har ca 85 elever. Havdhem ingår i Sudrets skolområde och är en av fem skolor. De övriga fyra skolorna är Öja, Högby, Stånga och Garda. Till samundervisningsgruppen i Havdhem tar vi emot elever från alla Sudrets skolor. 

Dina arbetsuppgifter

Som elevassistent i samundervisningsgruppen jobbar du nära elever och lärare. Stor del av arbetet handlar om att bygga relationer med elever och att skapa strukturer och rutiner för eleverna utifrån deras behov och intressen. Tillsammans med lärare planerar och genomför du elevens skoldag, du deltar i lärarledda lektioner, genomför undervisning med stöd av lärare samt att du är med eleven i alla aktiviteter såsom t.ex. raster.

Viktigast för arbetet med eleverna är din förmåga att skapa trygga relationer till elever och deras vårdnadshavare. Du utmanar eleverna i deras lärande och använder din egen kreativitet och breda pedagogiska kunskap för att skapa de bästa förutsättningarna för varje enskild individ att uppnå grundskolans kunskapskrav.

Vi behöver också en elevassistent som är med elev i yngre ålder och även är med efter skoldagen i fritidshemmet.

Vem är du?

Erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov, såsom diagnoser inom NPF, språkstörning och inlärningssvårigheter är meriterande.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande och har ett lösningsinriktat och lågaffektivt förhållningssätt. Du ska ha förmågan att kunna samarbeta med kollegorna på skolan och i samundervisningsgruppen.

 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Elevassistent

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen