pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elevadministratör till utbildningsförvaltningen

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-09-26

Ansök nu

Elevadministratör till utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som elevadministratör kommer du bland annat att arbeta med: Verksamhetsadministration: • Administrera skolval, grundskoleplaceringar, interkommunal ersättning, skolpliktsbevakning. Kontakt med vårdnadshavare m.m. • Hantera resursfördelning • Inmatning och administration av uppgifter i verksamhetssystem, statistik till SCB. Dokumenthantering: • Sammanställningar, ajourhållande av styrdokument

Din profil

Vi söker dig som har lägst treårig gymnasieexamen med administrativ eller ekonomisk inriktning. Du har dessutom minst två års erfarenhet av administrativt arbete där du har jobbat självständigt i din roll. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, god datorvana och dokumenterat god erfarenhet i Office-paketet eller jämförbar programvara. Du har även kunskap om, erfarenhet av och god förståelse för ett eller flera administrativa verksamhetssystem. Du är en person som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en social roll där du samarbetar med dina kollegor. Vi ställer även krav på att du har ett professionellt bemötande då du kommer att ha flera kontakter både internt och externt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-09-26

Referensnummer

UTBF 401/22

Kontakt

Carolina Richardsson

enhetschef

0470-417 75

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Vision nås via Växjö kommuns kontaktcenter.

0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Elevadministratör till utbildningsförvaltningen

Växjö kommun