pedagogjobb.se

Logga

El- och energilärare till Praktiska i Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

El- och energilärare till Praktiska i Södertälje

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Praktiska Gymnasiet i Södertälje söker en ellärare till åk 1-3. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplaner tillsammans med dina två kollegor varav en är en mycket erfaren elektriker. Du kommer att arbeta nära arbetslivet då våra elever är lärlingar vilket innebär att du kommer att samarbeta med och även besöka deras praktikplatser.

Du kommer att kombinera teori med praktik för eleverna och även att fungera som mentor.  Därtill kommer du att vara delaktig i gemensam planering med övriga kollegor och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Praktiska Södertälje arbetar med kollegialt lärande och pedagogisk utveckling. Vi har högt i tak med mycket skratt och gemensamma aktiviteter!

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och som brinner för att ge ungdomar en god grund att stå på. Du får gärna ha en lång erfarenhet och ett stort kontaktnät inom branschen. El-behörighet är ett krav. 

Har du pedagogisk erfarenhet och är förtrogen med skolans regelverk ser vi det som en extra merit.  Har du dessutom varit handledare tidigare är det en fördel . Skolan använder flera olika system som t ex elevportalen Schoolsoft och Google classroom. Därför behöver du ha IT vana.

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem dock senast 28 juni 2019 . Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Carin Segerström på 070-248 12 23 eller via mail: carin.segerstrom@praktiska.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
El- och energilärare till Praktiska i Södertälje

Praktiska Sverige AB