pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Danspedagog

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Danspedagog

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Kulturskolan är centralt belägen i vacker kulturmiljö och med gångavstånd till resecentrum. Våra ämnen finns inom dans, teater, musikal, musik, film och musikproduktion. Vi är ca 20 pedagoger som tillsammans arbetar för att våra elever ska nå sitt allra bästa jag inom sina ämnen. Under året genomför vi flera konserter och föreställningar. Som danspedagog har du tillgång till egen danssal och större föreställningar uppförs på stadens huvudscen.

Arbetsuppgifter

Vill du driva och utveckla vår dansverksamhet?
På Kulturskolan i Enköping arbetar du med att forma och utveckla danskurser på olika nivåer med barn och unga i åldern 4-22 år. Din största styrka och kompetens ligger inom jazzdans, balett och barndans. Det är meriterande med kunskaper inom modern dans. Du undervisar musikalelever och samarbetar nära med sång- och teaterpedagogerna.
Du lägger stor vikt i att väcka elevernas dansglädje på lektion, du brinner för dansteknik och att arbeta fram kreativa koreografier till dansföreställningar och konserter.
Du är strukturerad, tydlig och du har god kommunikation med kollegor, vårdnadshavare och elever.

Kvalifikationer

Utbildad danspedagog/lärare

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-08

70%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C89547

 

Dela detta jobb

Logga
Danspedagog

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen