pedagogjobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salems kulturskola

Salems Kulturskolas styrkor är att vi arbetar i nära samarbete med både kommunala och fristående skolor, föreningar och övriga aktörer inom kultur och utbildning. Vi finns i trevliga lokaler i Salem Centrum men har även undervisning på flera av kommunens skolor. Kulturskolan har flera olika uppdrag, bl.a; frivillig kulturskola i ämnena musik, dans och drama, och uppdrag i samarbete med kommunens skolor/förskolor. Sen hösten 2017 bedriver Kulturskolan dessutom en rad nya verksamheter med syftet att nå de barn vi inte når genom exempelvis uppsökande verksamhet mm.

Danspedagog

Nu söker kulturskolan en danspedagog med kompetens i stilarna street och show, i en omfattning om 20-40%. 

Kulturskolan har beviljats statliga medel för att starta nya verksamheter med syfte att nå barn och unga som Kulturskolan idag inte når, varpå skolan behöver en ytterligare danspedagog.

I rollen som lärare kommer du ensam och tillsammans med andra lärare att planera verksamheten, och medverka under verksamheternas genomförande. Efter avslutad termin ingår det att utvärdera verksamheten. 

Undervisning sker till stora delar på kulturskolan, men även på kommunens grundskolor. Du ingår i kulturskolans kollegium och möjlighet till samplanering finns på ämneslagstider och personalmöten. 

Vi söker en kreativ och inspirerande kollega som utöver arbetet med dessa verksamheter vill vara med och utveckla Kulturskolan som helhet. I arbetet ingår projektledning, medverkan i kulturskolans utvecklingsprojekt, utveckla föreställningar, tillsammans med elever delta på olika kulturdagar och att ta ansvar och hjälpa till där det behövs i verksamheten.

Kvalifikationer

Studier och/eller lång erfarenhet av undervisning i dans.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i pedagogisk verksamhet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling, och har kunskaper i normkritik, mångfald, inkludering och genusvetenskap.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för barns lärande och utveckling. Du har också grundläggande kunskaper inom IT-området och administration. Kulturskolans personal företräder skolan i olika sammanhang och är vårt ansikte utåt. Det är av stor vikt att du är omvärldsorienterad och utåtriktad. Du har ett arbetssätt som präglas av struktur, planering, engagemang och god samarbetsförmåga med såväl individer som grupper. Vi ser gärna att du är en person som är kreativ och har stor initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är önskvärt eftersom undervisningen sker i hela kommunen.

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2021-08-10, med ev möjlighet till förlängning.

Deltidstjänst 20-40 %. Undervisning sker på schema dag- och kvällstid. 

Tillträde: 2020-08-11 eller senare enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 2020-08-10. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan omgående.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Pernilla Söderblom

Kulturskolechef

070-623 29 80

pernilla.soderblom@salem.se

Logga

Danspedagog 20-40%

Företag Salems kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb