pedagogjobb.se

En dag på jobbet
Kulturskolan Södertälje är en kreativ mötesplats som erbjuder barn och unga undervisning i frivillig form genom ett brett utbud av kurser inom ämnena musik, konst, dans, teater och digitala medier. Förutom frivilligundervisning samarbetar också Kulturskolan Södertälje med vissa grundskolor i Södertälje kommun inom de estetiska ämnena samt står som avsändare för verksamheter såsom LajLaj-festivalen, El Sistema och Nova.
Du ska tillsammans med övriga danslärare förbereda och genomföra dels introduktionskurser för barn i åldrarna 4-20 år, dels fördjupningskurser inriktade på olika dansstilar. Kursernas utformning styrs till stor del av elevunderlaget.

Undervisning i grundskolan kan bli aktuell.


Vem är du? 
Arbetsuppgifterna består av att undervisa i streetdance och/eller modern dans samt ytterligare en dansinriktning, med mesta möjliga fokus på din särskilda inriktning. Undervisningen är förlagd till vardagseftermiddagar och kvällar i våra fina danssalar.  Tillsammans med dina ämneskollegor kommer du utöver den egna undervisningen att genomföra gemensamma föreställningar och aktiviteter där ni fördelar ansvar för olika uppgifter mellan varandra.
Vi ser gärna en manlig sökande.
Krav:
Vi söker helst dig som har en adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet med inriktning på barndans som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Det är önskvärt att du sedan tidigare har erfarenhet av dansundervisning med barn och unga. Du har specialisering och hög nivå inom någon av inriktningarna streetdance och/eller modern dans samt ytterligare en dansinriktning. Om du även har kunskap inom andra dansinriktningar ser vi det som ett plus. Din undervisning kännetecknas av såväl bredd som djup och elevernas lärande och utveckling står i centrum. Du har en tydlig förmåga att entusiasmera, tillvarata och utveckla elevernas potential och lust med utgångspunkt från var och ens personliga förutsättningar.


Meriterande:
Du måste kunna svenska i tal och skrift, kunskap i ytterligare språk är meriterande.


Personliga egenskaper:
Vi söker en person med socialt engagemang som har en tilltro till dansens kraft. Du är ansvarsfull, strukturerad, flexibel och månar om en hög professionell nivå i alla delar. Du har ett lösningsfokuserat och ödmjukt förhållningssätt, ser till det gemensammas bästa framför det egna och trivs i samarbete med andra.Det är bra om du är initiativrik och har en vilja att utveckla verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag och bör därför kunna ha ett gott samarbete med kollegor. Viss arbetstid kan komma att förläggas på grundskolan.
Varmt välkommen med din ansökan!


Vi erbjuder dig 
Tips! Beskriv förmåner, utvecklingsmöjligheter och annat trevligt med arbetsplatsen, för inspiration: www.sodertalje.se/formaner 


Välkommen till oss!  
Tips! Beskriv arbetsplatsen (geografiskt läge, antal anställda, verksamhetsidé, mål och vision m.m.)


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Logo

Danslärare till Kulturskolan i Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb