pedagogjobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Välkommen till Kulturskolan!
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.
Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Kulfaktorn är viktig på vår arbetsplats

Ditt nya jobb
Undervisa dansklasser på Kulturskolan i Dansmix, Balett och Jazzdans samt undervisa i dans årskurs 2 ute i grundskolorna.

Din kompetens
Danspedagogisk examen från högskola eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
 
Vi söker dej som vill utveckla barn och ungdomars förmågor och tilltro på sig själv. Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utvecklande arbetssätt.

Körkort och tillgänglighet till bil är önskvärd då man bland annat reser runt på grundskolor i kommunenoch undervisar i dans.

Lärglädje börjar med dej. Kulfaktorn är viktig på Kulturskola!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan ske löpande under annonseringstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan.

Tänsten är ett vikariat till och med vårterminen 2021 som eventuellt kan komma att förlängas ytterligare en termin.

Vill du veta mer?
Upplysningar: bitr rektor Kerstin Jonsson-Folke tel 070-350 56 01
Danslinjeansvarig: Johanna Ekholm tel 070-659 48 34 
Skyddsombud Lärarförbundet Liliana Vasquez tel070-831 71 32

Danslärare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb