pedagogjobb.se

Competens söker SFI/SVA lärare i Flemingsberg

Företag Iris
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Competens söker SFI/SVA lärare i Flemingsberg

Till vår växande verksamhet i Flemingsberg centrum samt vår nystartade skola i Södertälje söker vi nu SFI/SVA/SVE lärare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu SFI/SVA-lärare till våra verksamheter i Flemingsberg och Södertälje som bedriver vuxenutbildning.  Rollen innebär att du planerar, genomför och följer upp undervisning och utvecklar det pedagogiska arbetet. Undervisning kommer att ske i klassrum med möjlighet att kombinera den med distans. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Competens verksamhet i Stockholm.

Din profil
Vi ser det som meriterande om du som söker är legitimerad lärare med behörighet inom svenska som andraspråk eller sfi. Du är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. Samtidigt har du lätt för att arbeta i team och har en god förmåga att driva ditt arbete och arbetet inom skolan framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande
Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Competens eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta rektor Aralia Eriksson 073-996 06 61 eller på aralia.eriksson@competens.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2020.  Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Competens söker SFI/SVA lärare i Flemingsberg

Iris