pedagogjobb.se

Uppsala kulturskola

Hos oss får du möjlighet till utveckling inom en stor kulturskola samt möjlighet att påverka utvecklingen av El Sistema Uppsala. Låter det intressant? Sök tjänsten som Cellopedagog till Uppsala kulturskola redan idag!

Uppsala kulturskola är den kommunala kulturskolan. Vi startade som kommunal musikskola 1956 och blev kulturskola 2016, med bild, dans, teater, musik och bild & form. Vi finns för alla barn och ungdomar 6 - 20 år i hela Uppsala. Vårt El Sistema Uppsala har verksamhet på tre skolor i Stenhagen och Gottsunda, med fiol, cello, träblås och bleckblås. Vi har 2.750 elevplatser, närmare 80 högskoleutbildade pedagoger, tillgänglighet över hela kommunen, stor orkester - och körverksamhet och stor genrebredd.

Läs mer om skolan här: Uppsala kulturskola (http://www.uppsalakulturskola.se)

Ditt uppdrag
Cellopedagog inom El Sistema Uppsala, som ingår i Uppsala kulturskola. Tjänsten är placerad i Stenhagenområdet, där vi har celloundervisning åk 1 - 4 inom El Sistema Uppsala på östra och västra Stenhagenskolorna.

Din bakgrund
Vi söker dig som har pedagogisk examen från musikhögskola med cello som huvudinriktning eller annan musikhögskoleutbildning med cello som huvudinriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är önskvärt om du har deltagit i El Sistemas träffar och utbildningar. Du har erfarenhet av undervisning i cello. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med celloundervisning vid musik/kulturskola eller inom El Sistema verksamhet. Du har goda kunskaper inom IT-området samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har språkkunskaper i andra språk än svenska.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bo Frick, kulturskolechef, 018-727 20 77

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Andreas Kreuger, 070-488 05 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Här finns följande sju avdelningar: förvaltningsstaben, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Reginateatern, Uppsala konstmuseum, Uppsala kulturskola och Offentlig konst. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturområdet och den kommunala kultur- och fritidsverksamheten. Hos oss kan du även jobba med kulturmiljöfrågor, kulturstöd och bidrag till studieförbund och bygdegårdar.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Cellopedagog till El sistema Uppsala

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb