pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Cello/Kontrabaspedagog till Kulturskolan i Södertälje

Ort
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Cello/Kontrabaspedagog till Kulturskolan i Södertälje

En dag på jobbet

Kulturskolan Södertälje är en kreativ mötesplats som erbjuder barn och unga undervisning i frivillig form genom ett brett utbud av kurser inom ämnena musik, konst, dans, teater och orkester för barn och ungdomar. Förutom frivillig undervisning samarbetar också Kulturskolan Södertälje ibland med vissa grundskolor i Södertälje kommun inom de estetiska ämnena genom dels ordinarie verksamhet men också genom verksamheter såsom Skapande skola.

Vi söker nu cello/kontrabaspedagog som kan undervisa barn och unga. Som cello/kontrabaspedagog på Kulturskolan undervisar du i kulturskolans lokaler och du är också verksam i kulturskolans utåtriktade verksamhet så som uppträdanden och liknande. Du kommer att ingå i ett ämneslag med olika kreativa lärare där ni kan dra nytta av varandras kompetens i planering av lektioner och föreställningar

Vem är du? 

Krav:

- Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, inom musik med cello/kontrabas som huvudinstrument.
- Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning, några års erfarenhet är ett krav.
- Du har erfarenhet av undervisning av barn och unga i åldrarna 6 - 20 år.
- Du har erfarenhet, kunskap och metodik att arbeta med med enskilda elever och med större grupper.
- Du måste kunna kommunicera med eleverna och kollegiet, skandinaviska och/eller engelska är ett krav.

Meriterande:

- Vi förväntar oss att du är van att planera och strukturera undervisningen under en längre period. Har du även kunskaper inom arrangering är det meriterande.
- Behärskar du systemet StudyAlong så är det en fördel.
- Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi förväntar oss att du är engagerad och arbetar aktivt tillsammans med övrig personal, elever och föräldrar för att nå våra gemensamma mål. Vidare förväntar vi oss att du är en stabil, modig, kommunikativ och lösningsorienterad person som är engagerad i frågor som rör elevers lärande och utbildningens och kulturens roll i samhällsutvecklingen. Vi önskar att du har en attityd full av tro på studenters deltagande, en bred stilkunskap och att du är en entusiastisk och driven lärare. Du ska vara intresserad av att leda och utveckla och, utveckla och genomföra strängämnet tillsammans med dina kollegor.

För att trivas hos oss behöver du vara en extrovert person som gillar att arbeta med barn, ha en vilja och förmåga att stödja ett idébaserat konstnärskap. Vi fokuserar på arbetet vilket gör att vi kan ställa in aktiviteter och vi är positiva till samarbeten och projekt som stödjer vår vision även om det gör att vi måste jobba extra hårt. Detta gör att arbetsbelastningen periodvis kan vara tuff och det krävs därför hög flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en driven och ambitiös person som är samarbetsvillig och inspireras av att arbeta i team med kollegor och tycker om att vara med barn. Du kan ta ett stort ansvar och är van att arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker en person med socialt engagemang och god empatisk förmåga som har en stark tro på musikens kraft.

Personliga egenskaper: 

- Vi sätter stort värde vid god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med våra andra lärare.
- Vi ser gärna att du är en person som kan inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
- Andra viktiga egenskaper är att du tar ansvar, är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
- Som person vill vi att du har en positiv människosyn och kan skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter. 
- Du arbetar självständigt samt har god förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar.
- Vi sätter värde på att du ständigt vill utveckla dina arbetsuppgifter, såväl i arbetslaget och som person.
- Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. 

Vi erbjuder dig 

Ett dynamiskt och utvecklande jobb tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande kommun. Du har även en hel del förmåner som anställd i Södertälje kommun, inte minst ett generöst friskvårdsbidrag. 

För mer detaljerad information kring våra förmåner läs mer på vår externa hemsida.

Välkommen till oss!
Urval kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Cello/Kontrabaspedagog till Kulturskolan i Södertälje

Södertälje kommun – Utbildningskontoret