pedagogjobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Är du nyfiken, välutbildad, gillar utmanningar och att samarbete och arbete i team är viktigt för dig - då ska du söka tjänsten som Campuschef i Vimmerby!

Vimmerby kommun lägger stor vikt på en gemensam värdegrund för sina chefer och ledare. Som nyanställd chef kommer du att tillsammans med andra chefer delta i kommunens ledarutvecklingsprogram. Programmet bygger på Utvecklande ledarskap och är uppbyggt i sex olika steg, från teamet och dess utveckling till dig som person, dina styrkor och hur andra ser på dig och ditt ledarskap.  

Ditt nya arbete

Uppdraget är att leda, styra och utveckla Campus Vimmerby. Vimmerby kommun har höga förväntningar på Campus Vimmerby - både som ensam aktör och som en part i Campus i Småland. Organisatoriskt tillhör Campus barn- och utbildningsnämndens ansvarsomrdåe och befattningen är direkt underställd förvaltningschefen. Campus är strategiskt placerat nära vuxenutbildningen och i uppdraget ingår att tillsammans med ledningen för vuxenutbildningen fortsätta att utveckla och fördjupa samarbetet.

Campus i Småland är ett samverkansprojekt mellan Regionförbundet i Kalmar län och Hultsfred, Vimmerby och Västerviks kommuner. Projektet har som grundsyfte att etablera fler eftergymnasiala utbildningar i norra Kalmar län via kommunernas lokala Campus.

Campus Vimmerby ska även på plats i Vimmerby tillhandahålla både kortare och längre eftergymnasiala uppdragsutbildningar med utgångspunkt i lokala behov. Det kan vara allt från enstaka föreläsningar till hela högskoleutbildningar.

Uppdraget som Campuschef förutsätter att du har ett genuint intresse och vilja att både inom regionen och över hela landet aktivt söka samarbete och kontakter med högskolor, universitet, yrkeshögskolor samt Arbetsförmedlingen. Tillsammans med kommunens utvecklingschef ska du arbeta lokalt med utvecklande insatser efterfrågade av såväl privat som offentlig sektor. Det kan vara övergripande kompentensinventeringar, uppdragsutbildningar, föreläsningar, seminarier m m.
I uppdraget ingår att du finns med i styrgruppen för Teknikcollege Östra Småland, ett samarbete mellan några kommuners gymnasieskolor i norra Kalmar län. För att möta både den lokala och den regionala arbetsmarknadens behov av utbildagd arbetskraft arbetar Campus Vimmerby aktivt tillsammans med det lokala näringslivet för att få yrkeshögskoleutbildningar beviljade.

Kvalifikationer/din kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, vilken arbetsgivaren bedömer som relavant för tjänsten.

Du har:

*  goda datakunskaper och teknikintresse eftersom vi arbetar med konferenssystem och digitala lösningar

*  goda kundskaper inom svenska språket både muntiligt och skriftligt

*  goda kunskaper i engelska  

*  B-körkort 

Storvikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där förmåga att samarbeta kombinerat med självständighet, vara steget före samt att ha lätt för att uttycka sig i tal och skrift kommer att vara särskilt viktiga. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattning

Sista ansökningsdag 180815. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, där du bifogar CV och personligt brev.

Barn- och utbidlningsförvaltningen 

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, samt svenska för invandrare (Sfi) och samhällsorientering för nyanlända.

Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!" Läs mer om oss och Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida : www.vimmerby.se.

Mer information om Vimmerby kommuns Campus hittar du på
www.vimmerbykommun/utbildningoch barnomsorg/vuxenutbildning/campusvimmerby

Kontaktperson: 

Birgitha Sahlin
Förvaltningschef

birgitha.sahlin@vimmerby.se
0492-76 90 81

Logga

Campuschef till Vimmerby

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb