pedagogjobb.se

Logga

Bygglärare till Praktiska Gymnasiet Kungsbacka

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-14

Ansök nu

Bygglärare till Praktiska Gymnasiet Kungsbacka

Heltid/Deltid (60 - 100%)
Tillsvidare
Vanlig anställning

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Vår skola i Kungsbacka har i dagsläget drygt 100 elever och 19 anställda. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala yrkesutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av utbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 32 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare, alternativt har du lång erfarenhet från området och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. För oss är det viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbete självständigt. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt.

Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna. Du har varje elevs bästa i fokus. Kompetens att kunna strukturera och anpassa arbetet för elever med behov av stöd är viktigt. Är du även kreativ och lösningsfokuserad erbjuder vi dig en spännande och lärorik arbetsplats. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning på Bygg- och anläggningsprogrammet enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit!

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Dela detta jobb

Logga
Bygglärare till Praktiska Gymnasiet Kungsbacka

Praktiska Sverige AB