pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av


Movant utbildar vuxna i yrkesutbildningar på skolor runt om i landet, vi utbildar både åt komvux och arbetsförmedling. Movant utbildar även på anstalter, på uppdrag av arbetsförmedlingen. På anstalten i Haparanda kommer vi tillsammans med Kriminalvården och Arbetsförmedling att starta upp utbildningar till byggarbetare. Det är där vi nu söker en lärare med yrkesbevis.
Det här erbjuder vi dig

Du tillsammans med en kollega från Movant kommer att utbilda blivande byggarbetare på Kriminalvårdsanstalten i Haparanda. Här får du möjligheten att lära ut dina yrkeskunskaper och visa vilken arbetsglädje och yrkesstolthet dessa yrken erbjuder. Tanken är att vi ska rusta eleverna tillräckligt för att de ska kunna få en lärlingsanställning i samband med sin frigång. 
Det här söker vi

Du som söker ska ha arbetat i branschen under flera år samt inneha yrkesbevis. Det är meriterande om du har yrkeslärarexamen eller/och erfarenhet av att undervisa.

Arbetet omfattar lärarledda teoretiska lektioner, praktiska genomgångar och handledande stöd samt uppföljningar av våra elever under praktikperioderna. Att följa de moduler och det upplägg som utgörs av studieplanerna inom respektive inriktning är det uppdrag vi har gentemot Arbetsförmedlingen och Byggnadsindustrins yrkesnämnd.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du har en vilja att lära ut och att du  trivs med att arbeta tillsammans med våra deltagare.  Du behöver vara tydlig, kravställande och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation. 
Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag:  Efter överenskommelse
Placeringsort: Haparanda
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: 31/10
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med
Patrik Erfält. 073-840 57 90
patrik.erfalt@movant.se
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Bygglärare med yrkesbevis till anstalten Haparanda

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb