pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Inför kommande uppdrag med Arbetsförmedlingen söker vi lärare inom Bygg- och anläggning med inriktning på Träarbetare. Utbildningen kommer att hållas på Kriminalvårdsanstalten i Halmstad.

Movant i Halland bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av Halmstad kommun, Falkenbergs kommun och Varbergs kommun samt Arbetsförmedlingen. Vi utbildar bland annat inom bygg, el och VVS. Vi har ett gott samarbete med branscherna och ett bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de slutar hos oss. 

Det här erbjuder vi dig

Du kommer att arbeta på Kriminalvårdsanstalten i Halmstad där Movant även bedriver restaurangutbildning. Utbildningsupplägget är att du har mellan 3-6 elever på plats eller ute på praktik under sin frigång. Du kommer att ha kollegor på Movants skolenhet i Halmstad som stöttar dig att starta upp och avlastar dig vid behov. Här får du möjligheten att lära ut dina yrkeskunskaper och visa vilken arbetsglädje och yrkesstolthet dessa yrken erbjuder. Tanken är att vi ska rusta eleverna tillräckligt för att de ska kunna få en lärlingsanställning i samband med sin frigång. 
Det här söker vi

Arbetet omfattar lärarledda teoretiska lektioner, praktiska genomgångar och handledande stöd samt uppföljningar av våra elever under praktikperioderna. Att följa de moduler och det upplägg som utgörs av studieplanerna inom respektive inriktning är det uppdrag vi har gentemot Arbetsförmedlingen och Byggnadsindustrins yrkesnämnd.

Vi söker dig med yrkesbevis inom bygg - inriktning träarbetare med flerårig erfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har lärarlegitimation alternativt erfarenhet av att undervisa.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du har en vilja att lära ut och att du  trivs med att arbeta tillsammans med våra deltagare. En god empatisk förmåga krävs och du behöver se att alla, oavsett tidigare handlingar nu ska få chansen att vända på sitt liv och få efterfrågad kunskaper till ett inträde på arbetsmarknaden. Du behöver vara tydlig, kravställande och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation. 
Övrig information

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse   
Placeringsort: Halmstad
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag. 
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med 

Maria Norshammar tfn:072-600 67 53 alt. maria.norshammar@movant.se

Thomas Aldén tfn: 072-819 82 72                                                          alt. thomas.alden@movant.se
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Bygglärare inriktning Träarbetare

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb