pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Byarums skola söker Lärare med inriktning fritidshem

Ansök nu

Byarums skola söker Lärare med inriktning fritidshem

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Byarums skola är en F-3 skola med ca: 50 elever. Byarum skola ligger i ett naturskönt och kulturhistoriskt rikt område med oändliga möjligheter till utevistelser.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med övriga pedagoger på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolans styrdokument. Du kommer tillsammans med övrig personal planera och genomföra arbetet inom fritidshemmet.

Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling. Du kommer att tillsammans med oss arbeta för utveckling av verksamheten i en trivsam och professionell miljö. I dessa olika processer förväntar vi oss att du tillsammans med övriga kollegor blir en bidragande länk i arbetet. Du har ett nära samarbete med specialpedagog och elevhälsa.

I Vaggeryds kommun arbetar fritidspedagoger med FDK (Fritids Didaktiskt Kollegium) där man tillsammans med förstelärare/ lärledare inom fritidshemmet utvecklar fritidshemmets undervisning och verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för fritidshem, och/eller gärna en erfarenhet av att planera och genomföra undervisning i fritidshem.

Vi söker dig som gärna samarbetar med kollegor, både på skolan, men även i olika nätverk. Du ska kunna ta egna initiativ med respekt för verksamheten och kollegor.

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning då kollektivtrafiken är begränsad.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-08

Ansökan

Referensnummer:   22/113

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

1

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Byarums skola söker Lärare med inriktning fritidshem

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen