pedagogjobb.se

Bredängsskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Ansök nu

Bredängsskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Välkommen till Bredängsskolan!

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 530 elever. Här finns mer än 30 olika modersmål. Skolan ligger mitt i Bredängs centrum nära tunnelbanan. Fina grönområden i närheten och en stor och varierad skolgård erbjuder en goda möjligheter till utomhuslektioner och aktiva raster. Skolan har ett mycket kompetent elevhälsoteam. Skolan har också en egen kock som serverar vällagad och varierad mat. 

Vår vision är att alla ska lyckas - För att alla ska lyckas arbetar vi alla med språkutvecklande arbetssätt. 

Läs mer om skolan här

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i en årskurs 3 och ansvarar för planering, utförande och uppföljning av undervisningen i klassen. Du undervisar i samtliga ämnen utom musik, idrott och slöjd. Du är också mentor i klassen och ansvarar för kontakter med elever och vårdnadshavare. Du ingår i ett arbetslag bestående av F-3 lärare och samarbetar med en fritidspedagog.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare för årskurs 1-3. Du som är nyexaminerad lärare och som inte har fått ut din legitimation är också välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i årskurs 3. 

Du är väl förankrad i läroplanen och har gärna erfarenhet av arbete i liknande mångkulturella områden. Flera språk kan vara en tillgång, men du måste ha en god svenska.

Vi har alltid elevernas bästa i fokus. Det är viktigt att kunna bygga relationer med eleverna och att vara en tydlig ledare. Du måste vara stresstålig, flexibel och lösningsinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer göra ett löpande urval och kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut.

Övrigt

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagogstockholm.se.
Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Bredängsskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen