pedagogjobb.se

Bredängsskolan söker lärare i slöjd (textil) åk 4-9

Ansök nu

Bredängsskolan söker lärare i slöjd (textil) åk 4-9

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 530 elever som har drygt 30 olika modersmål. På skolan, som ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur, finns också en grundsärskola. Vår vision är att " Alla ska lyckas!" 

Här arbetar kompetenta medarbetare som tycker uppdraget är meningsfullt och att det är viktigt att utvecklas och göra nytt. Alla elever har tillgång till dator. 

Klicka här på länken www.bredangsskolan.se så kan du läsa mer om vår skola.

Nu söker vi en lärare som vill undervisa våra elever i textilslöjd. Tjänsten kan komma att innebära undervisning även i trä/metallslöjd längre fram om du är behörig även för det.  

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning på mellan-och högstadiet samt i grundsärskolan. Du tillhör högstadiets arbetslag. Mentorskap kan eventuellt ingå.
I halvklass varje lektion lär du ut allt ifrån hållbarhetstänk till olika textila tekniker. Du bedömer och betygsätter elevernas arbeten.  

Skolan har flera trä-metall/textilslöjdslärare och det finns därför stora möjligheter till samarbete och kollegialt lärande i ämnet. 

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som

  • är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd för årskurs 4-9

  • önskvärt om du även har behörighet i trä-metallslöjd

  • har aktuell erfarenhet av undervisning i grundskolan

  • är väl förtrogen med läroplanen och aktuella styrdokument

  • har förmåga att leda arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas.

Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du leder och organiserar ditt arbete så en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du motiveras av att samarbeta och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din kommunikation är tydlig, du lyssnar och relaterar till andra på ett lyhört sätt. I din undervisning är du väl medveten om eleverna olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla den.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på www.pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Bredängsskolan söker lärare i slöjd (textil) åk 4-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen