pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Kulturskolan i Enköping finns i vacker egen byggnad i centrala Enköping.
Vi erbjuder undervisning i musik, dans, teater, musikal och film. På kulturskolan arbetar tjugotalet pedagoger tillsammans för att ge barn och unga möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Vi finns även på grundskolor i kransorterna i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Brasspedagog/musiklärare. Du ansvarar för att planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet i nära samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du deltar i skolans ensembler och orkestrar. Du tar en aktiv roll i arbetslaget samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal.
Du har erfarenhet av digitala verktyg och det är en självklar del i din undervisning.
Behärskar du dessutom något annat instrument och har erfarenhet av undervisning i klass är det en fördel. Beroende på ämneskombination kan tjänst komma att kombineras med viss utökning i projekt eller vikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa och som delar vår vision av att varje elev ges möjligheten att utveckla sitt allra bästa jag

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Referenser är därför av stort betydelse.
För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Körkort krävs.

Logga

Brasspedagog

Ort
Utgår

2020-06-17

Ansök nu

Dela detta jobb