pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brandbergsskolan söker fritidshemsledare till grundsärskolan

Ansök nu

Brandbergsskolan söker fritidshemsledare till grundsärskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Brandbergsskolan i Haninge Kommun består av årskurser F-9, grundsärskola år 1-9, lärstudioverksamhet år 1-9 och en särskild undervisningsgrupp år 6-9. Skolans ledning består av rektor, administrativ chef och tre biträdande rektorer. 

Inför läsåret 2021/2022 utökade vi vår lärstudioverksamhet med en klass årskurs 7-9 och skolhjälpen, en jourinsats för elever med tillfälliga placeringar på Brandbergsskolan. Inför läsåret 2021/2022 utökade vi också vår grundsärskola med en ny klass för elever i årskurs 1-6. Detta innebär att vi nu söker fritidshemsledare till grundsärskolans verksamhet.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som i botten har en barnskötarutbildning. Vi ser gärna att du har utbildning i TAKK eller andra kompletterande kommunikativa metoder.  

Din anställning utgår från att bistå med resursarbete i klassrum och under fritidshemmet. Du behöver vara i fysiskt gott slag då en del av arbetet innebär att stötta elever vid förflyttningar i klassrum och runt i verksamheten, vilket är fysiskt ansträngande. Du kommer att ansvara för att hålla kontakt med vårdnadshavare och skoltransport. Flexibilitet och samarbetsförmåga är ett måste för dig, då verksamhetens och elevernas behov kan variera från dag till dag. Du kommer att samarbeta med andra fritidshemsledare men också med undervisande lärare till olika klasser.

Att arbeta med elever i grundsärskolan sätter krav på dig att vara kommunikativ i flera led; förutom att du behöver vara tydlig i ditt verbala språk är det också önskvärt att du har utbildning i TAKK eller liknande kompensatoriska kommunikationsmetoder, exempelvis Snap Core First.

Vi önskar att du har erfarenhet att tidigare arbetat med barn i särskilt behov av stöd, än mer meriterande om du har arbetat på en skola i ett socio-ekonomiskt utsatt område.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Brandbergsskolan söker fritidshemsledare till grundsärskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen