pedagogjobb.se

logo

Bondstorps skola söker fritidspedagog

Ansök nu

Bondstorps skola söker fritidspedagog

Om arbetsplatsen

Bondstorp skola och förskola ligger ca 2 mil utanför Vaggeryds tätort, i Bondstorp samhälle. Vår skola som är ca 100 år gammal är nyligen renoverad och tillbyggd och ger oss nu vackra och funktionella lokaler, redo för framtidens lärande. Förskolan, med ca 20 barn och skolan, med ca 20 elever i årskurs F-3, finns i samma hus. Här får man arbeta i det lilla sammanhanget där beslutsvägarna är korta och praktiknära. Vi har skog och sjö inpå knuten och använder naturen i vår undervisning.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Arbetsuppgifter

Hos oss ges du möjlighet att forma verksamheten tillsammans med dina kollegor. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. Du ska arbeta för att främja allsidiga kontakter och social gemenskap.
Alla verksamheterna på Bondstorps skola arbetar för att barnen ska nå våra nationella mål, och vi väver ihop lärande och omsorg. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med likabehandling och rastaktiviteter. Utifrån din behörighet och intresse kan du även undervisa i bild, musik eller idrott.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad lärare med inriktning fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i fritidshem.
Du är en pedagog som har barnens intresse i fokus och arbetar för att skapa en lekfull, lärande pedagogisk verksamhet, där det entreprenöriella lärandet är en självklarhet. Som person är du initiativtagande, skapar engagemang och delaktighet. Din kommunikationsförmåga är god och du tycker om att samarbeta.

Det är lämpligt att du har körkort för denna tjänsten, då inga kommunikationer finns till skolan.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-10-11 eller enligt ö.k

Ansökan

Referensnummer:   21/141

Dela detta jobb

logo
Bondstorps skola söker fritidspedagog

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen