pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Björngårdsskolan Lärare till mellanstadiet-vikariat

Ansök nu

Björngårdsskolan Lärare till mellanstadiet-vikariat

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Björngårdsskolan ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Det är en F-6 skola med tydligt kunskapsfokus och där vi ser ämnesövergripande arbete som viktigt.
Björngårdsskolan ingår i samma rektorsområde som Storkyrkoskolan i Gamla stan och dessa två skolor har ett nära samarbete och präglas av höga meritvärden och en fin värdegrund som vi värnar om. Värdegrundsarbete ligger oss varmt om hjärtat.
Vi arbetar i årskursvisa arbetslag och vi värnar om vår fina kultur där hjälpsamhet och prestigelöshet är två viktiga ledord.

Arbetsbeskrivning

Du är utbildad lärare med behörighet i So-ämnen, svenska, matematik

Du kommer arbeta som klasslärare, där du är med och bidrar till att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument och vision.Du kommer att undervisa till största delen i den klass du är klasslärare men även ha parallellklassen i något ämne.

I ditt uppdrag som lärare kommer du ansvara för pedagogiska planering och genomförande av undervisning samt utvärdering och uppföljning av olika slag. Du bidrar till att skapa en trygg och utvecklande lärmiljö där anpassningar och extra utmaningar är en naturlig del i din undervisning och där lärandemål och återkoppling är en självklarhet.
Du har en nära och god kommunikation med vårdnadshavare. Elevledda utvecklingssamtal och elevdelaktighet är något du tror på.
Som person är du strukturerad, flexibel, trygg och kreativ och ser samarbete som en självklarhet i ditt arbete. Ämnesövergripande arbetssätt och att arbeta tematiskt är något du vill vara med och utveckla vidare.

Övrigt
Är du en positiv, trygg, strukturerad person med humor och som tycker att läraryrket är fantastiskt roligt? Du ser varje individs möjligheter och tycker samarbete på olika plan är en självklarhet. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Välkommen att söka till oss!
Detta är ett vikariat med eventuell förlängning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Du är lärare med behörighet för skolåren 4-6 med behörighet i svenska, matematik och SO.
Hög IT-kompetens
Samarbetsförmåga
Strukturerad
Erfarenhet av kooperativt lärande

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Björngårdsskolan Lärare till mellanstadiet-vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen