pedagogjobb.se

Biträdane rektor till Vasaskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Biträdane rektor till Vasaskolan

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du bli en del av oss och vara med och leda och utveckla verksamheten på Vasaskolan?

Vasaskolan är en skola för elever från förskoleklass till och med skolår 3 och har även fritidshem. Skolan ligger centralt belägen i Mjölby med närhet till både bibliotek, simhall och grönområden. På Vasaskolan möts dagligen cirka 300 elever och ett 40-tal medarbetare.

På Vasaskolan vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever. För att trivas i rollen som medarbetare på Vasaskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.


ARBETSUPPGIFTER
Du ska tillsammans med rektorer leda och utveckla verksamheten.
I din roll som biträdande rektor ska du vara ett kvalificerat stöd för rektorer och även fungera som en avlastning. Du arbetar även med särskilda uppdrag som utgår från enhetens behov.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.KVALIFIKATIONER
Du behöver ha pedagogisk högskoleutbildning, meriterande med rektorsutbildning och utbildning inom chef/ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare, meriterande om det är inom en politisk styrd organisation. Du bör även ha erfarenhet av att förena pedagogiska, personella och administrativa frågor i ett helhetsperspektiv.

Som person är du målinriktad, engagerad och har en god pedagogisk insikt, du arbetar bra med andra människor. Du är en flexibel person med ett stort driv, en positiv inställning och en föredömlig samarbetsförmåga. Du kan se helheter och har förmåga att arbeta med komplexa frågor, du kommer ofta med idéer och har ett nytänkande. Som ledare är du tydlig och skapar engagemang och delaktighet.

Vi erbjuder professionell och personlig utveckling i en modern utbildningsorganisation.ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Biträdane rektor till Vasaskolan

Mjölby kommun