pedagogjobb.se

Biträdande rektor till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Ort
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

Biträdande rektor till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. Vi har nära till både Jordbodalen och Ramlösa brunnspark som vi flitigt besöker. På skolan går 500 elever i årskurserna F - 6.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Vi har en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Vi är en skola med goda resultat bland eleverna och har en god kommunikation med vårdnadshavarna. Vi ser att lärande sker under hela dagen och lägger därför stort fokus på att utveckla skolans lärmiljöer.

Som medarbetare är du viktig för oss! Vi lyssnar på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt.

Våra tre ledord är Kommunikation, Hälsa och Miljö. De följer både eleverna och personalen hela dagen. Med jämna mellanrum har vi temaveckor utifrån ledorden. Utifrån exempelvis hälsa så undervisar idrottslärare åk 1-6 i idrott och vi har en hälsopedagog anställd.
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor har du verksamhetsansvar med budget, elev- och personalansvar för årskurs F-6. Du leder resultat- och kvalitetsarbetet i dialog med dina medarbetare. Som pedagogisk ledare är du med och driver skolans värdegrund och uppsatta mål. Samtidigt som du är pedagogernas stöd är du deras utmanare när det gäller skolutveckling.
Utvecklingsarbeten utgör en stor och viktig del av arbetsuppgifterna och du förväntas aktivt driva utveckling inom områdena pedagogik, arbetsmiljö och systematiskt kvalitetsarbete.

Du ingår i skolans ledningsgrupp där vi tillsammans driver och arbetar med övergripande verksamhetsfrågor. I ditt arbete finns det också tillgång till stödfunktioner i form av ekonomi, HR och verksamhetsuppföljning.

KVALIFIKATIONER
Den personliga lämpligheten är avgörande för tjänsten och vi söker dig som brinner för att leda samt utveckla människor och delegerar gärna ansvar för att se dina medarbetare växa i sina roller. Du är modig, vågar misslyckas, visar på stort engagemang och driv. Du inser vikten av relationsbyggande då du som rektor behöver vara i nära kontakt med dina medarbetare, elever, föräldrar samt andra aktörer och myndigheter. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv, vågar stå upp för din åsikt och förstår vikten av att vara ledare samt chef.

Vi erbjuder dig en tjänst med stor dynamik och med många utmaningar. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och vi välkomnar dig till en inspirerande arbetsmiljö där samarbete och högt tempo blandat med mycket skratt är en del av vår vardag. Din ansökan kan vara början till en långvarig relation och vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens för Helsingborgs framtid.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Biträdande rektor till Västra Ramlösa skola i Helsingborg

Helsingborgs stad