pedagogjobb.se

PVGS14:2018:4

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Kullsvedsskolan söker vi en

Biträdande rektor

Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Hos oss fokuserar vi på tillgänglighet och inkluderande lärmiljöer i ett hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoperspektiv. Varje dag går drygt 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Hos oss får du ett underbart tillfälle att hjälpa våra unga medborgare att skapa framtida möjligheter.

Värmdö kommun är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Som skolkommun är Värmdö en progressiv och utvecklingsbenägen kommun. Undervisningen är i stor grad digitaliserad. Vi har en fin närhet mellan skolorna med täta samarbeten och erfarenhetsutbyten. Likvärdighet, inspiration och framåttänk präglar vår skolvardag.

Vi söker nu en driven och engagerad biträdande rektor som brinner för inkluderande verksamhet och vill vara med och utveckla skolan inför framtiden.

Ditt uppdrag
Du kommer främst att ansvara för pedagogisk samordning, uppföljning av undervisning i skola och fritidshem samt kontakter skola-hem och andra externa kontakter. I tjänsten ingår personalansvar.

Du kommer arbeta nära rektor. Tillsammans leder och fördelar vi arbetet samt tar fram strategier för ökad måluppfyllelse och utveckling av verksamheten i ett tydligt systematiskt kvalitetsarbete. På uppdrag av rektor kan du även komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag.

Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam som består av rektor, specialpedagog, skolpsykolog, kurator och skolsköterska.

Det här söker vi hos dig
Du är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare. Du är inspirerande och initiativtagande, strukturerad och självgående och har ett inkluderande förhållningssätt med stort hjärta för människor och olikheter.

Du har lätt för att ta egna initiativ och att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är noggrann och avslutar påbörjade uppdrag i tid.

Du trivs med att ta ett stort ansvar och får med dig människor genom din goda kommunikativa förmåga. Goda relationer och ett bra samarbete med elever, pedagoger och vårdnadshavare samt med externa kontakter är viktigt för dig i ditt arbete. Du är modig, har en hög integritet och en god självinsikt vilket du har nytta av i komplexa frågor som rör personal och elever.

Du har relevant högskoleutbildning, erfarenhet av att leda personal och att arbeta på övergripande nivå. Du har god erfarenhet av och kunskap om särskola samt goda kunskaper kring digitalisering och digitala elevuppföljningverktyg. Du håller dig uppdaterad på aktuell pedagogisk forskning och skolans nationella styrdokument.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Kullsvedsskolan är en mindre skola som består av grundsärskola åk 1-9, samt kommungemensamma särskilda undervisningsgrupper (resursgrupper) inom grundskolan. Skolan har också fritidshem som är indelat i fyra fritidsgrupper samt LSS korttidsverksamhet för elever med omfattande omvårdnadsbehov. På Kullsvedsskolan har vi 75 elever och ca. 65 medarbetare läsåret 2018-19, i huvudsak lärare/speciallärare och resurser/fritidspersonal. Hög kompetens finns inom TBA (tillämpad beteendeanalys) samt PBS (positivt beteendestöd). Skolan har en väl fungerande elevhälsa, administration och service.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid semestertjänst och är en tillsvidareanställning med tillträde den 13 augusti 2018.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 3 juni 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rektor Christina Söderkvist, mobil 072-250 93 56, e-post: christina.soderkvist@varmdo.se  Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Biträdande rektor till Kullsvedsskolan

Företag Värmdö kommun
Ort
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Dela detta jobb