pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande rektor till Djuråsskolan och Bäsna skola

Företag Gagnefs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Biträdande rektor till Djuråsskolan och Bäsna skola

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.

Gagnefs kommuns värdegrund

  • Jag är här för alla i Gagnefs kommun

  • Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

  • Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

 

Då vi utökar vårt rektorsområde med Bäsna skola som är en f-3 enhet med 50 elever och fritidshem, behöver vi förstärka ledningsorganisationen med ytterligare en biträdande rektor. Är du den kollega vi söker?

Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 500 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss! 

Som biträdande rektor  kommer du att vara delaktig i utvecklingen av en kreativ arbetsplats. Vi har en hög behörighet i lärargruppen, något vi är stolta över, och något som ger en god grund i det fortsatta arbetet med att skapa trygga och inkluderande lärmiljöer för alla elever. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar vi alla som arbetar i skolan delar.

Det kollegiala lärandet är under ständig utveckling, och något som du kommer att bli en naturlig del av. Vi har arbetat med att ta fram en verksamhetsidé, där skolans olika processer ingår, vilket är tänkt ska skapa ytterligare tydlighet och trygghet för våra elever!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med rektor och en biträdande rektorskollega ansvarar du för styrning och utveckling av skolorna, så att verksamheten drivs mot våra lokala mål och styrdokumentens mål. Du kommer att ha personalansvar. En stor del av jobbet kommer att innefatta personal- och elevfrågor. I din roll kommer du att  tillsammans med skolassistent i viss mån jobba med vikarieanskaffning och schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och flerårig erfarenhet av pedagogiskt arbete.  Rektorsutbildning och ledarskapsutbildning är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. För tjänsten krävs att du har god digital kompetens och vana att använda administrativa system. I rollen som biträdande rektor är det meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av arbetsledning.

Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du har pedagogisk insikt och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Det är även viktigt att du kan se till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god kommunikationsförmåga och är strukturerad och kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Arbetstid/Varaktighet

100 % tillsvidareanställning. Tillträde 2023-01-02 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik hos Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.  

Anställningsform

                Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

                Heltid

Tillträde

                Enligt överenskommelse

Löneform

                Månadslön

Antal lediga befattningar

                1

Sysselsättningsgrad

                100%

Ort

                Gagnefs kommun

Län

                Dalarnas län

Land

                Sverige

Referensnummer

                2022/141

Kontakt

                Boel Dahlberg, 0241-15315

                Eva Backlund, 0241-15346

Facklig företrädare

                Sveriges skolledarförbund, 0241-15100

                Lärarförbundet, 0241-15100

                Lärarnas Riksförbund, 0241-15100

Publicerat

                2022-10-26

Sista ansökningsdag

                2022-11-27

Dela detta jobb

logo
Biträdande rektor till Djuråsskolan och Bäsna skola

Gagnefs kommun