pedagogjobb.se

Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad tjänst som vikarierade biträdande rektor och specialpedagog till Kallingeskolan.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!
Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som biträdande rektor
50 % och specialpedagog 50 %. Du är underställd rektor och ingår i skolans ledningsgrupp.

Du kommer att vara biträdande rektor till två av tre rektorer på Kallingeskolan. Du stödjer rektor i skolans arbete utifrån de nationella styrdokumenten, samt utbildningsnämndens övergripande mål.

Du deltar i kollegialt lärande med andra ledare och medarbetare. Du är ambassadör för Ronnebys skolor.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare och är utbildad specialpedagog/ speciallärare. Du skall genom utbildning och erfarenhet ha god pedagogisk insikt.

Som person visar du tydliga ledaregenskaper och är drivande i lednings-och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och organiserad. Du har god kommunikations-och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Intervjuer sker löpande.

Biträdande rektor/ specialpedagog Kallingeskolan

Företag Ronneby Kommun
Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb