pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande rektor Romaskolan

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Biträdande rektor Romaskolan

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen, Grundskola, Romaskolan

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Vi söker nu en biträdande rektor till Roma skolområde. Roma skolområde ligger centralt på Gotland på bekvämt pendlingsavstånd från Visby med mycket goda bussförbindelser. Skolan har sammanlagt ca 350 elever i årskurs F-9. I Roma skolområde ingår också skolenheterna i Vänge, Kräklingbo, Dalhem och Endre som alla är F-6 skolor. Eleverna från dessa skolor bussas i olika utsträckning för undervisning i ett flertal ämnen till Romaskolan.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som biträdande rektor kommer du att ha delegerat ansvar från områdesrektor. I ett nära samarbete med rektor på Romaskolan kommer du ansvara för att verkställa målen i läroplanen och de kommunala besluten inom verksamheten. Som biträdande rektor kommer du arbeta med rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Du arbetar i nära samarbete med elevhälsan och ingår även i andra grupper. På rektors uppdrag kommer du att leda, följa upp och utvärdera pedagogiska processer och arbeta med systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Som biträdande rektor kommer du också att arbeta med hela skolområdes utvecklingsarbete där du ingår i ledningsgruppen som för Roma skolområde består av rektor och tre biträdande rektorer.

Vem är du?

Du som söker har en högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Har du erfarenhet av ledningsarbete i pedagogisk verksamhet ser vi det som meriterande.

Som biträdande rektor behöver du ha god ledarskaps- och kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Du är beredd att ge förtroende och har förmåga att fördela och delegera arbetsuppgifter, sätta upp konkreta mål och ser till att andras kompetens tillvaratas. Du är väl insatt i skolans styrdokument och är förtrogen med våra gemensamma mål och kan leda en grupp i riktning mot dessa. Vi ser även att du har kunskap i tjänstefördelning och schemaläggning.

Eftersom vi kommer att jobba teambaserat i ledningsgruppen är samarbetsförmåga något vi lägger extra stor vikt vid. 

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där du blir en del i en större helhet, där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla gotlänningar och där din utveckling blir vår framgång.

Din kompetens och erfarenhet är viktig men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Tillträde enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Gotland

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/389

Kontakt

  • Jennie Nilsson, 0498-204102

Facklig företrädare

  • Josefin Pettersson, Lärarnas riksförbund, josefin.pettersson@edu.gotland.se

Publicerat

     2022-01-10

Sista ansökningsdag

     2022-01-30

Dela detta jobb

Biträdande rektor Romaskolan

Region Gotland