pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Biträdande rektor Rodengymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Biträdande rektor Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Rodengymnasiet är Norrtälje kommuns största kommunala gymnasieskola. Här finns 14 gymnasieprogram, både högskoleförberedande och yrkesprogram, och drygt 1200 elever och 130 medarbetare. Här har vi höga förväntningar på elever och medarbetare och vi arbetar gemensamt mot att skapa den bästa utbildningen och skolan för våra elever. För att hjälpa oss i arbetet att samordna våra administrativa funktioner och vår studie- och yrkesvägledning tillsammans med övriga funktioner på skolan med elevens bästa i fokus, söker vi en driven och utvecklingsfokuserad biträdande rektor.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som biträdande rektor är uppdelad i en del som studie - och yrkesvägledare och en del som chef för skolans tre studie - och yrkesvägledare samt skolans två utbildningsadministratörer.

Utöver detta kommer du ha ansvar för antagningen i egen regi, programmens poängplaner och marknadsföring. I ansvaret för marknadsföring ingår att hålla våra digitala och sociala kanaler uppdaterade, skapa annonser för press och bygga goda relationer med grundskolornas studie - och yrkesvägledare och kollegor på Barn- och utbildningskontoret. Skolans poängplaner är viktiga redskap för elevernas studieplaner och lärarnas tjänstefördelning och ditt ansvar är att hålla dessa uppdaterade, korrekta och tillgängliga. I tjänsten ingår även att se till att de administrativa delarna av elevhälsoarbetet fungerar och att samarbetet mellan SYV, elevhälsoteamet och administration löper smidigt och med samsyn kring roller, ansvar, rutiner och arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta nära Rodengymnasiets programrektorer och tillhöra skolledningen eftersom dina ansvarsområden är integrerade i skolledningens strategiska arbete för att nå skolans uppsatta mål.

Kvalifikationer

Krav är att du har en utbildning på högskola eller universitet inom studie- och yrkesvägledning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration på en stor gymnasieskola och att jobba med elevregistreringssystem samt andra digitala verktyg. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat som ledare eller chef. Som biträdande rektor behövs även en hög social kompetens och förmåga att samarbeta och planera tillsammans med personal och övriga i skolledningen. Du behöver vara initiativtagande och tycka om att arbeta under eget ansvar mot satta mål. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad och har lätt för att se både helhet och detaljer och du har ett stort intresse för människor, relationer, ledarskap och organisation.

Anställningsform

Tjänsten är på 100 % och är en tillsvidareanställning.

Tillträde datum 

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Kontaktpersoner

Rektor

Gustav Johansson, gustav.johansson@norrtalje.se, 0176- 28 33 52

Programrektor

Katherine Berg, katherine.berg@norrtalje.se

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Johan Stare, johan.stare@norrtalje.se, 0176-714 65

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Biträdande rektor Rodengymnasiet

Norrtälje kommun