pedagogjobb.se

Logga

Biträdande rektor grundskola

Ort
Utgår

2020-04-24

Ansök nu

Biträdande rektor grundskola

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Ekerö är en relativt liten kommun – vilket gör chefernas roll ännu större och viktigare. Förtroendevalda och kommunledning har stor tillit till cheferna – du blir lyssnad på, kan planera din egen arbetsdag och har möjlighet att driva utveckling. Här värdesätter vi engagerade och kompetenta medarbetare och chefer – därför satsas det på kompetensutveckling, interna nätverk och kunskapsdelning. Hos oss finns all möjlighet att göra skillnad för såväl medarbetare som för medborgare.

Ekebyhovskolan söker en biträdande rektor. Skolledningen består av rektor och två biträdande rektorer på grundskolan, och en biträdande rektor med ansvar för grundsärskolan. Den tjänst vi nu söker är placerad på grundskolan. 

Ekebyhovskolan har elever från förskoleklass till årskurs 6, vi är treparallelliga. Vi är en skola som sätter högt värde på vårt arbete med trygghet och trivsel, och att upprätthålla vår goda måluppfyllelse avseende elevers kunskapsutveckling. För oss är det viktigt att personal och elever upplever arbetsglädje i vardagen och att vår skola präglas av gemenskap och samarbete. 

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:
• ha erfarenhet av och kunskap om ledarskap
• ha erfarenhet av och kunskap om att leda utvecklingsarbete i skola (systematiskt kvalitetsarbete)
• ha erfarenhet av och kunskap om att leda processer kopplade till elevhälsovård (utredningar om behov av särskilt stöd)
• ha erfarenhet av och kunskap om att leda en personalgrupps inre arbete (systematiskt arbetsmiljöarbete)
• vara trygg, tydlig men också hörsam i din kommunikation

Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:
• Insikt i ekonomistyrning
• Kunskap om schemaläggning
• Erfarenhet av personalansvar

Tillträde: 2020-08-01
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Henric Löf

Rektor

08-124 572 03

Anita Hansson

Lärarnas Riksförbund

08-124 577 80

Martin Borgenby

Ombud lärarförbundet

08-124 577 79

Du ansöker senast 2020-04-24.

Dela detta jobb

Logga
Biträdande rektor grundskola

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen